A Nagykun Vadásztársaság Szolgáltatásai


Vadászházunk

További képek:

    Az Agrár Marketing Centrum által II. osztályba sorolt Vadászházzal rendelkezik vadásztársaságunk.  5 szoba, 12 férőhellyel áll a Kedves Vendégeink rendelkezésére, két szinten. Fürdőszobák szintenként találhatóak, fürdokáddal felszerelve. A vadászházban konyha és hozzá tartozó étkezo is található a 2 közös társalgó mellett. Mindezeken túl kültéri főzésre is van lehetőség a Vadászház - közel 1,5 hektáros- parkosított udvarán.

   A vadászgyuléseknek, és egyáb rendezvényeknek az 50 fős konferenciateremünk ad otthon.  Télen cserépkályhával is tudjuk fűteni a helyiséget, míg a nyári melegben klíma berendezés gondoskodik a kellemes hőmérsékletrol.

Skeet lövészet

   Vadásztársaságunk saját tulajdonú Skeetlőtérrel rendelkezik. A pályán lehetőség van teljes Vadász-skeet gyakorlására (Trapp; Skeet; Toronykakas, Nyúl). A pályán folyamatosan megrendezésre kerülő megyei versenyek mindig nagy érdeklődésnek örvendenek. Igény szerint természetesen lehetőséget biztosítunk Kedves Vendégeink számára a vadászatot megelőző gyakorlásra. 

Képek a lőtérről

 

Természet fotózás

   A területünkön jelentős nagyságú vizes élőhelyek találhatóak, melyek egy része a nagyfokú fajgazdagság miatt természetvédelmi oltalom alatt áll. A vadászterületünk keleti oldalán határos a Hortobágyi Nemzeti Parkkal is. A vonulási és költési időben különösen magas a terület madár létszáma. Költési idoben elsősorban a nagykiterjedésű rizstelepeken van lehetőség a madarak megfigyelésére. A területen lehetőség van túzok csapatok fotózására is. Nem ritka látvány a Daru és más különleges faj sem. Vonulási időben feledhetetlen élményt nyújtanak a több ezres vadkacsa és vadliba csapatok, melyek a Kecskeri víztározón gyakran éjszakáznak bent ilyen létszámmal, és rendkívüli fajgazdagsággal.  Ezért a vadászati programjaink mellett természetfotózási lehetőséget is tudunk vendégeink számára biztosítani, mely szintén feledhetetlen élményeket nyújt.


A vadásztársaságnál igánybevehető egyéb szolgáltatások:

 Szállás teljes ellátással, tolmácsolás, trófeabírálat és  reptéri transzfer.

A környékünkön igénybe vehető egyéb szolgáltatások:  

Lovaglás, sétakocsizás; télen lovas szán, ismerkedés hagyományos mesterségekkel / fazekasság /,  termál és gyógyturizmus valamint hagyományos disznótoron való részvétel aktívan vagy passzívan.

Természetesen Kedves Vendégeink minden speciális kérését is megpróbáljuk kielégíteni, ha ez nem szerepelne ebben a felsorolásban!